Wie ben ik?
sized zelfportret-Even-voorstelleMijn naam is Fred Vester. Fotograferen is vanaf mijn 15e jaar al mijn hobby geweest, maar de laatste jaren ben ik daar zeer actief in geweest. per 2022 ben ik gestopt met opdrachten van wege mijn leeftijd en gezondheid, ik zou het niet leuk vinden om mensen teleur te stellen bij  bijvoorbeeld een bruiloft of andere tijd gerelateerde opdrachten door er niet te kunnen zijn. Als hobbyfotograaf heb ik een brede interesse maar ik heb mij vooral gespecialiseerd in moderne architectuur en natuur.

Analoog of Digitaal?
Ik werk uitsluitend digitaal. De camera die ik gebruikte was een Canon 60D met diverse lenzen die uitermate geschikt zijn voor de foto's die aan mijn wensen moeten voldoen, sinds 2022 heb ik dit alles verkocht en ben overgestapt op een Nikon P950 met een berijk van 24 tot 2000 mm in één.

De foto's.

De foto's op de site zijn eigendom van www.fredvester.nl en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden. Foto's op deze site zijn met toestemming van de opdrachtgever geplaatst, of met toestemming van het model.

 

Een bijzondere foto van mijn hand bij u aan de muur:

Mijn foto's zijn te koop in diverse formaten.

Contact info

home-icon

Distelvlinderlaan 274
7323XB APELDOORN

iPhone-icon

06 - 2455 1097  

 emails-Folder-icon 

fred.vester@kpnmail.nl

facebook

Facebook

   
 

 

 

Mijn werk aan de muur


livingroom snelle jongen

 

 

 Mijn werk aan jouw muur

in diverse maten en materialen

als Canvas, Aluminium, Xposer

en vele andere mogelijk heden.